TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.
Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

1. Definitii

Acest site este intretinut si administrat de firma Framcom Service SRL, care va fi denumita in continuare Societate.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului , este denumita Client.
Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www. Framcom.ro vor fi denumite in continuare continut.

2. Continut si drepturi de autor

Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor incluse in acest site. Totusi, uneori, acestea pot contine inadvertente punctuale.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Fotografiile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.
Societatea isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului frigotehnie.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Framcom.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea Societatii si a furnizorilor. Continutul siteului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

3. Inregistrare ca membru

Inregistrandu-va ca membru pe site-ul Framcom.ro, va obligati sa:

1.     furnizati date adevarate, exacte si complete despre Dvs. asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

2.     mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Societatea poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele Dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea Dvs.
Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice semn de activitate neautorizata sub numele Dvs. de utilizator.
In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

4. Securitatea datelor personale

Magazinul online FRAMCOM.ro se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor Dvs. conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date” si “Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice”.

Datele nu vor fi transmise catre terte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale FRAMCOM SERVICE SRL.

5. Conditii de returnare

Produsele comandate pe siteul Framcom.ro pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.

Produsele se vor returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate de client.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. FRAMCOM SERVICE  va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Denuntarea de contract se face numai in scris catre FRAMCOM SERVICE

Pentru intrebari suplimentare privind conditiile de returnare va rugam sa ne contactati

6. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Framcom.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Framcom.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Framcom.ro si va duce la cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt.

7. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania

 

LIVRARE SI PLATA

Primim non-stop comenzi online si prin email. Procesarea si expedierea se face doar in zilele de luni pina vineri, in intervalul orar 9:00 – 17:00.

Comenzile pina in ora 15 pleaca in ziua in care au fost comandate, celelalte vor fi expediate a 2-a zi. Comenzile online sau de pe email din weekend vor fi procesate in lunea urmatoare.

Plata produselor comandate se face direct catre serviciul de curierat la livrarea coletului.

Toate preturile de pe site, inclusiv cele legate de transport, includ TVA de 24%.

Produsele pot fi livrate in toata tara prin intermediul firmei de curierat Fan Courier si Urgent Curier.

Daca in momentul livrarii constatati ca produsul primit este desigilat sau a fost avariat, va sfatuim sa nu-l acceptati si sa mentionati pe borderoul de livrare motivul refuzului si apoi sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

Dupa efectuarea unei comenzi veti fi contactat telefonic de un operator al nostru si veti fi informat de preluarea comenzii si valoarea exacta a taxei de expediere a coletului.

Livrarea prin Fan Courier sau Urgent Curier se face in 48 ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica. Coletul va fi livrat la adresa furnizata de dumneavoastra.

COSTURI DE LIVRARE

Costul livrarii prin Fan Courier si Urgent Curier

·         un colet ce cantareste pana intr-un kg va fi livrat la pretul de 19 lei cu TVA. La fiecare kg in plus de adauga 1 leu (TVA inclus) la taxele de transport;

·         pentru adresele destinatie ce nu sunt in reteaua Fan Courier si Urgent Curier se adauga 1 leu/km (TVA inclus) suplimentar

·         destinatorul se obliga sa plateasca firmei de curierat transportul coletului in functie de greutatea lui .